Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Ohio

Nekretnina za prodaju u Ohio

Ohio graniči na sjeveru s Kanadom, na jugu s Kentuckyjem, na istoku s Pennsylvanijom i Zapadnom Virginijom, te na zapadu s Indianom.

Iznenađujuće, Ohio je najnaseljenija zemlja u SAD-u i deseta najgušće naseljena država u zemlji. Ima živahne gradove, bujne četvrti i mnogo ljudi. Za one koji su mislili da je Ohio jednostavno zemlja farmi u rastućem međudržavnom području, postoji nekoliko stvari koje treba znati.

U nekretnine, položaj je sve, i Ohio je puno komercijalnih prihoda i postoje zanimljive nekretnine za prodaju u Ohio. Ima vrhunski cestovni sustav koji je deseti najveći sustav autocesta u zemlji.

Od prosinca 2017., stopa nezaposlenosti u Ohiu bila je 4,7%, nešto iznad nacionalnog prosjeka od 4,2%, dok je grad Cleveland zabilježio znatno višu stopu od oko 6%.

Prosječna prodajna cijena porasla je za 6,4% u odnosu na prošlu godinu, ali je broj nekretnina za prodaju u Ohiu ponovno opao.

Glavni grad Kolumbusa, Ohio, dom je Sveučilišta Ohio. Ima snažno gospodarstvo i rastuću populaciju. Prosječne cijene kuća u Colombu u posljednjih nekoliko godina brutalno opadaju.

Cincinnati je još jedna popularna destinacija u Ohiu. Stanovništvo ima 298.800 stanovnika, što je treći najveći grad u Ohiu i 65. najveći u SAD-u. To je ujedno i najbrže rastuća gospodarska snaga u Srednjem zapadu SAD-a.

Kućne vrijednosti u Cincinnatiju porasle su 6,3% u prošloj godini i očekuje se porast od 3,2% do 2018. Iako veliki dio Ohio bilježi manje zaliha i vruće prodajno tržište, stanovnici Cincinnatija imaju koristi od uravnoteženijeg tržišta koje nudi samo neznatno nadmoć prodavačima.

Postoji mnogo razloga za ulaganje u tržište nekretnina u Clevelandu i odabir Ohio-a za traženje nekretnina za prodaju.

Milijuni Kanađana stižu svake godine u Sjedinjene Države. Mnogi jednostavno ne uzimaju u obzir SAD. Cleveland gradi medicinske ustanove kako bi zadovoljio te medicinske turiste. I liječnici, medicinske sestre i medicinski stručnjaci kupuju slučajeve blizu posla.

Druga varijacija ove strategije je kupnja nekretnina za prodaju u Ohiu, posebno u nekretninama Clevelanda. Cleveland je investirao u poslovne akceleratore za zdravlje i bio-znanost kao što su Bio-Enterprise i Globalni centar za inovacije u zdravstvu. Očekuju da su ovakve institucije nove u zdravstvenom sektoru, prije svega u Clevelandu iu nadi da u Clevelandu možete pronaći lijekove i tehnologije. Investitori mogu pronaći ponude za posao i razvoj. Circle University College Circle je jedan od najpopularnijih četvrti u Clevelandu. Ako možete pronaći jedan ili više obiteljski slučaj u blizini, spojite ih. To su među najpoželjnijim nekretninama za prodaju u Ohiu, osobito na tržištu nekretnina u Clevelandu. Clevelandovo tržište nekretnina na zapadnoj strani mora vidjeti značajan rast. Luksuzni najam na zapadnoj strani vjerojatno je početak ponovnog oživljavanja ovog područja. Cleveland obnavlja dugu četvrt na rivi. Pedesetogodišnji plan već je završio putovanje ulicama Zapada 3. i 18. Istok. Rekonstrukcija uključuje obnovu infrastrukture duž obale poput mostova, kanala i umjetnog zemljišta. Reinvented jezero putovi su poželjna područja koja nude prednost u odnosu na Cleveland tržištu nekretnina.

  •  
    Selio se u Ohio. Izaslanstvo i živi u Ohiu

      Među najljepšim i najživljim zemljama sa zvijezdama i prugama, nesumnjivo smo identificirali istinski jedinstvenu stvarnost te vrste. S Kolumbom kao glavnim gradom i zanimljivom poviješću s različitih gledišta, zemljište pokriveno našim mini vodičem je Ohio. Jedina američka država koja nema pra ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 28168

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

354,258,719.56HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

0.19 m²
Jedan od najvećih trgovačkih centara na raspolaganju u cijelom SAD-u. EB-5 viza potencijal, 140 maloprodajnih mjesta, 2.000 ft pročelje izloženosti i ...
Cod. 10702

Prodaja Vila, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

282,698.46HRK
Prodaja
Vila

1300 m²
$ 51K kapital. Super jeftini Cincinnati
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Prodaja Vila, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

38,968,459.15HRK
Prodaja
Vila

378 m²
Za salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Prodaja Vila, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

11,336,279.03HRK
Prodaja
Vila

303 m²
Na prodaju
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB